top of page
reviews, tevreden klanten,

Reacties van klanten

Wijnand Romijn, geplaatst 26 apr.  2024 17:18

Boers aanbevolen door MAWI tegelshop. Snel ingepland, vakkundig gelegd door Kees en Luuk. Bijna geen snijverlies. Eindresultaat is prachtig, vakmanschap is meesterwerk. Dank jullie wel.

 

Petra Platenkamp, geplaatst 14 Dec. 2023 13:51

Dit bedrijf was mij aangeraden, en zelden was een aanbeveling méér terecht. Stuk voor stuk vakmannen, professioneel, vriendelijk, denken met je mee en houden goed rekening met je wensen. Echt een bedrijf dat "ik doe wat ik zeg, en ik zeg wat ik doe" volledig waarmaakt. Nog nooit een verbouwing meegemaakt die zo "pijnloos" verliep als deze. Als er ooit nog iets moet gebeuren bij mij, ga ik zeker naar ze terug.

Michiel Maarschalkerweerd, geplaatst 4  Dec. 2023 10:53

Boers heeft bij ons de badkamer met separaat toilet verbouwd. Wij zijn superblij met het eindresultaat, maar vooral ook met de manier waarop de verbouwing is verlopen. Er is netjes gewerkt, alles in overleg en, niet onbelangrijk, alles in een hele goede sfeer. Met recht vakwerk te noemen. Wij zouden daarom Boers aan iedereen aanraden! Nogmaals super bedankt Kees, Luke, Sander, Wessel en Sylvia!!! 

Jos Corstjens, geplaatst 31 aug. 2023 17:00

Prima bedrijf voor tegelwerk en onderhoud aan de woning. Vermoedelijk voor meer, maar heb daar geen ervaring mee. In ieder geval een aanrader!

Patrick klarenbeek, geplaatst 25 mei 2023 11:28 

Kees en luke hebben mijn toilet vakkundig betegeld,goed idee van luke om mijn vloer door te trekken naar de achterwand, ben heel blij met het eindresultaat en kan ze van harte aanbevelen. 

Erik en Els Vossenberg, geplaatst 19 mei 2023 16:59 

Wat een geweldige mannen! Ongelofelijk vakkundig, heel fijn in de communicatie, denken goed mee en komen met oprecht advies. En niet te vergeten: ze zijn erg aardig en flexibel. Maar ook alle lof voor Sylvia. DANK voor al het mooie werk! 

Sheila Landzaat-Gerritsen, geplaatst 21 apr. 2023 13:44

Niets dan lof over Kees, Luke, Sander en Jules. Netjes, beleefd, meedenkend, keihard werken en flexibel. Ik was best een lastige klant (denk ik) want heb me tijdens de verbouwing nogal eens bedacht. Maar niets was onmogelijk en het KLANT IS KONING gevoel was een verademing. Wij hebben nu een prachtig mooie badkamer inclusief sunshower. Net een hotel zo luxe. Mooi afgewerkt en goed advies gekregen. Wij gaan zeker vaker een beroep op jullie doen. 

Feiko Postma, geplaatst 12 febr. 2023 10:15

Jullie medewerkers kwamen de keukenvloer leggen. Alles ziet er uitstekend uit. Vakwerk! Hartelijk dank. Ook jullie communicatie is prima. Ik zal jullie bij iedereen aanbevelen. 

Fam Versnel geplaatst 25 okt. 2022 20:19

Wat een fijne mensen (Kees, Luke en Sander) hebben wij over de vloer gehad voor het renoveren van onze badkamer, en wat is hij mooi geworden. Super fijne communicatie en wat een vakmanschap. Netjes en precies werken. Een aanbeveling voor iedereen. Wij zullen zeker een volgende keer een beroep op jullie doen en jullie aanbevelen. Nogmaals super bedankt Kees, Luke, Sander en Sylvia!!!

Jos B. geplaatst 13 okt. 2022 23:21 

Boers heeft bij ons een nieuwe badkamer met separaat toilet geïnstalleerd en een kamer opgesplitst. Tevens hebben ze de hele hal, overloop en de twee nieuwe kamers gestuct. Topresultaat, harde werkers en denken mee over de inrichting en plaatsing van nieuw materiaal en meubilair in de badkamer. Aanrader!!!

Arthur Dingemans, geplaatst 10 juli 2022 10:13

We zijn super blij dat we jullie gevraagd hebben ons nieuwe huis te verbouwen. We gaan nog lang genieten van de kozijnen, dakkapellen, wc en de badkamer. Jullie denken goed mee, werken heel nauwkeurig en netjes en leveren gewoon vakwerk! En dat voor een eerlijke prijs. Bedankt Kees, Luke, Sander en Sylvia!

Robbert Oelp, geplaatst 2 jun. 2022 10:54

Vanaf het eerste moment van het opnemen van de offerte tot aan de laatste puntjes op de i ,weet je dat je met vakmensen te maken hebt. Het team is een geoliede machine met als basis het vakmanschap. Alle zorgen worden je uit handen genomen en alle afspraken en beloftes daar kan je op vertrouwen dat die ook zo worden uitgevoerd. Samenwerking was meer dan prima en tijdens de renovatie hebben we ook nog hard gelachen. Hoe ontspannen kan een verbouwing zijn. En dan het resultaat: een paleis. Dromen zijn werkelijkheid geworden. Bedankt Boers onderhoud & renovatie. Tot de volgende klus.

Jurian Pronk, geplaatst 03 dec. 2021 11:49

Kees en Luke hebben bij ons de badkamer volledig betegeld en gemonteerd. Het is allemaal super mooi geworden. Het is heel prettig met Kees en Luke samenwerken. Goede communicatie en goed werk geleverd. Wij zijn dan ook erg tevreden met het resultaat. Wij bevelen iedereen dan ook Kees en Luke aan!

Theo Versteeg geplaatst 11 okt. 2021 15:48

Ik heb mijn badkamer laten betegelen door Luuk en Kees Boers. Het voorwerk en installatiewerk kon ik zelf, maar het tegelen laat ik liever aan experts over. Het was heel prettig samenwerken met Luuk en Kees. Ze gaven adviezen en waren altijd bereid om mee te denken. Naast het vakmanschap waren voor mij de grootste pluspunten: heldere communicatie en afspraken die nagekomen worden. En als dat niet lukte door onverwachte omstandigheden snel duidelijkheid en snel alsnog opgelost. Een fijn bedrijf om samen mee te werken als je ook zelf dingen kan.

Jos en Ans Beltman geplaatst 29 jul. 2021 19:56 

Onze 30 jaar oude badkamer is omgetoverd in een moderne top-badkamer door Boers.. Alles vernieuwd zoals ook de vloer en tegelwanden. En dit alles in korte tijd op een professionele wijze gedaan door Kees, Luke en Kelvin. Onze complimenten voor dit vakwerk en ook voor de open en leuke communicatie. 

Renée en Wil Lehmann geplaatst 23 jul. 2021 11:00

In ons jaren '30 huis zijn onlangs de hal en het toilet van een nieuwe tegeltjes- vloer voorzien volgens het oude patroon uit 1931.

Wij zijn meer dan tevreden over het geleverde werk !! Op en top vakmensen !

 

Alles volgens offerte en planning. Binnenkort wordt de keuken voorbereid voor de plaatsing van nieuwe kasten en apparatuur. Daarin hebben wij alle vertrouwen. En laten we vooral ook Sylvia op de achtergrond niet vergeten in onze complimenten. Geweldige communicatie. Helemaal TOP ! Wij zijn enthousiast en bevelen het bedrijf heel graag aan.

Dick Westerveld geplaatst 22 jul. 2021 10:44

Na een uitbouw van de keuken heeft Boers onderhoud op een prachtige wijze de vloer aangevuld met tegels die wij nog lang geleden hebben gekocht.. Het verschil tussen oud en nieuw is niet te zien!

Plezierige mensen, vakmanschap en afspraken nakomen...Top!

Jacques Theron geplaatst 27 jun. 2021 13:12

Top vakmanschap en service. Ik raad Boers Onderhoud aan voor uw renovatie- en bouwwerkzaamheden. Binnen budget, op tijd, geen rommel, geen zorgen.

Familie de ridder geplaatst 6 jun. 2021 18:27

Luke en nog 2 andere hebben bij ons mooie vloer gelegd 👏👏👍👍

Kees heeft convectorputten óók zeer keurig gedaan. 👍👍👏👏

Nu alleen de keuken nog maar die wordt ook vast heel mooi

Petra van Selm geplaatst 4 jun. 2021 11:02

Luke heeft een heel mooie terrazzo vloer gelegd bij ons in de entree en toiletruimte. ook de wanden van de toiletruimte zijn mooi betegeld. Echt geen makkelijke klus met muren die meer scheef dan recht lopen. Maar Luke had er veel geduld voor en denkt in oplossingen. Het is echt prachtig geworden. En alles is ook heel netjes achtergelaten. Wij moeten nog meer laten betegelen en ik hoop dat wij opnieuw een beroep op hem kunnen doen. Dank je Luke.

Eelke van Houtert geplaatst 29 mei 2021 12:34

Boers onderhoud & renovatie heeft bij ons de keuken prima betegeld. Graag wil ik Luke nogmaals bedanken voor het netjes afgeleverde werk. En kan ook ik dit bedrijf van harte aanbevelen.

Peter Kuiperv geplaatst 21 mei 2021 20:58

In 2019 heeft Kees bij ons de verbouwing van de badkamer gedaan, en onlangs de verbouwing en voorbereiding voor de nieuwe keuken, en het tegelwerk. Opnieuw zijn we tevreden over het resultaat. Ook de stukadoor en het leggen van de nieuwe PVC vloer ging via hem, zodat wij maar één aanspreekpunt hadden. Dat was ook fijn. Alles ging volgens de gemaakte afspraken.

Fernando Suarez Muller geplaatst 11 apr. 2021 23:25 

Enorm goede service. Perfect afgeleverd werk

R. de Groot geplaatst 6 apr. 2021 14:27

We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden die Boers verricht heeft. Ze hebben bij ons de complete badkamer vernieuwd incl. leggen van tegels, installeren van sanitair en plaatsen van wanden. Ze zijn duidelijk in communicatie en komen afspraken na. Je weet waar je aan toe bent. Heren werken netjes en zijn zeer vakkundig. Kees denkt met je mee en geeft advies en hij luistert naar wat je wensen zijn - zeer prettig. Goed oog voor detail! Kan ze van harte aanbevelen. 

Lia en Jos geplaatst 22 jan. 2021 09:11

Nadat Kees een tijdje terug zeer vakkundig een kapotte tegel in onze woonkamervloer had vervangen hebben we gelukkig zijn kaartje gevraagd en goed bewaard. Nu wilden wij onze oude schouw laten weghalen en het vrijkomend stuk vloer laten betegelen. Zeer netjes en vakkundig en zonder rommel hebben Kees en zijn zoon Luke de schouw gesloopt, waar meer stenen in bleken te zitten dan vanaf de buitenkant leek. De door hen ingezette stucadoor heeft ook keurig strak werk afgeleverd, waarna Kees en Luke de tegelvloer keurig hebben hersteld. Alles van de plafondrand tot aan de plinten is keurig hersteld en alle stopcontacten zijn na het stucen weer op zijn plek gezet. We zijn zeer blij met het afgeleverde werk tegen een zeer schappelijk prijs. We weten de volgende keer wie we weer moeten bellen. Kees, denk een beetje aan jezelf en nogmaals bedankt.

A Meijer geplaatst 24 dec. 2020 12:55

Kees Boers heeft in ons huis een knap stuk tegelwerk van MAWI verricht met patronen. Het ziet er prachtig uit.

 

Wij kunnen Kees van harte aanbevelen. Hij is een goede vakman, betrouwbaar, houdt zich aan de afspraken, prettig in de omgang, denkt mee en werkt netjes

 

Piet Nieuwendijk geplaatst 18 okt. 2020 22:30

Ook bij ons heeft Boers onderhoud weer een moie plavuizen vloer van MAWI gelegd, prima werk geleverd en goed meegedacht. Wij zijn zeer blij met deze vloer en hoe hij gelegd is. Aanrader!

 

Pascal van Houten geplaatst 23 sept. 2020 14:50

Zeer blij met het geleverde werk (keuken + hal betegeld met 20x20 tegels). Na het leggen bleek dat de tegel aangrenzend aan de houtvloer te laag te liggen. Na werktijd werd ik direct teruggebeld en de volgende dag heel netjes in orde gemaakt. Fijne en persoonlijke service!

 

Wibo en Gemma geplaatst 26 aug. 2020 13:03

Een professioneel en gezellig span, Kees en Luke en laten we Sylvia op de achtergrond niet vergeten. Met passie voor hun vak, én op een zeer klantgerichte, meedenkende manier zijn wij een tegelvloer in gang, wc en keuken rijker. De eerste aanbeveling hebben we al gedaan.

 

Raymond van den Heuvel geplaatst 7 jul. 2020 16:47

Kees en zijn zoon Luke zijn de afgelopen weken bij ons bezig geweest met verschillende werkzaamheden. Fijn dat Kees altijd in oplossingen denkt, niks is hem teveel. We zijn onder de indruk geraakt van zijn passie en vakmanschap. Ook in de toekomst willen we graag nog eens een beroep doen op hen. Zouden ze bij iedereen aanbevelen!

 

Jan Herman geplaatst 28 jun. 2020 19:12

26 en 27 juni 2020 heef de heer Boers samen met zijn zoon bij ons 8m2 terrasso vloer gelegd in de gang van ons jaren 30 huis! De gang heeft een knik en niets is recht. Toch is het resultaat fantastisch en zijn wij er heel vlij mee! Er is heel snel en netjes gewerkt en opgeruimd! De overgebleven tegels werden zelfs van de factuur afgehaald en was geen snijverlies!! Onze complimenten!!👍👍👍👍

 

Marisa en Michel geplaatst 23 mei 2020 10:05

Kees en Luke hebben in 2 weken bij ons de zolder gerenoveerd, douchecel gemaakt en op de 1e verdieping de badkamer vervangen door een badkamer en suite. Ze wisten daarmee ieder cm2 in ons huis uit 1934 om te zetten in mooie, optimale woonruimte. Nieuwe CV ketel, wasmachine/droger, wastafels onder schuin dak, in koof of boven trapgat? De Boers boys lossen het op en maken er iets moois en functioneels van. En als zich een verrassing voordoet (voor Kees zeer zelden) dan lost hij het, in overleg, binnen tijd en budget op. Wij hebben al de nodige verbouwingen gedaan maar hoe snel Boers deze klus heeft geklaard is echt indrukwekkend. Zeker een aanrader voor een volgend project

 

Herman en Irene geplaatst 10 okt. 2019 20:58

Eind september heeft Kees onze keukenvloer omgetoverd tot een zeer mooie tegelvloer. Prachtige 6-kantige tegels van MAWI tegels uit Maarssen besteld. Kees heeft eerst de vloer flink moeten ophogen en daarna de tegels gelegd, zodat alles weer prima aansluit bij de parketvloer in de kamer. Professioneel gedaan, als we weer een klus hebben nemen we zeker contact op.

 

Sandra En Chris Bedborough geplaatst 12 jul. 2019 21:53

Na de vloer in 2017, hebben we Kees weer ingeschakeld om onze badkamer en toiletruimte te renoveren. Kan niets anders zeggen dan dat dit ook weer een perfect opgeleverd project is geworden. Samen met Kees en Megategels hebben we nu een droom van een badkamer en toilet. Kees heeft topwerk afgeleverd en we zijn er superblij mee. Het volgende project staat al in de planning en zeker weten dat we Kees hiervoor weer gaan vragen.. wat een vakman!

 

I. Schieveen geplaatst 25 jun. 2019 23:04

Kees heeft bij ons een zwarte hoogglans tegelvloer van natuursteen gelegd en een muur bekleed met steenstrips van natuursteen. Vanaf het 1e contact met Sylvia en Kees is alles soepel verlopen. Kees is een echte vakman die heel secuur werkt. Alles is volgens afspraak verlopen en Kees heeft zelfs meer gedaan dan is afgesproken. Zo was de voortuin keurig opgeruimd terwijl de troep die er lag niet eens door Kees was gemaakt. Kees is van alle markten thuis en denkt overal aan. Vragen per mail worden zeer snel beantwoord door Sylvia. Ook bij volgende klussen zullen wij weer aankloppen bij Kees en Sylvia.

 

Sjaak Schouten geplaatst 16 jun. 2019 11:38

Kees heeft 55 m2 keramisch parket van het merk Castelvetro aequa silva type natura oak afmeting 30 bij 120 cm gelegd. De tegels zijn bij MAWI in Maarssen aangeschaft. Zij hebben Kees aanbevolen. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Kees voert niet alleen uit maar denkt ook mee en geeft advies. Hij werkt snel, netjes en stemt goed af met de klant.

 

Peter Kuiper geplaatst 21 mei 2019 11:33

Bij ons heeft Kees de tweede badkamer helemaal opnieuw gemaakt, met een andere inrichting, de oude deur verwijderd, de gang een stukje verlengd, een nieuwe schuifdeur geplaatst met een voorzetwand enz. Hij werkt heel netjes. Ruimt alles gelijk op. En volledig volgens planning, qua tijd en financieel.

 

Marjan Sierat-Blok geplaatst 21 jan 2019 09:00

Afgelopen donderdag/vrijdag heeft meneer Boers bij ons een mooie portugese tegelvloer gelegd. Deze is zeer mooi geworden, terwijl het een moeilijk patroon is. Er is weinig snij verlies en de randen zijn goed afgewerkt. Alles was ook netjes opgeruimd, echt top!

 

Marina Kolff geplaatst 7 dec. 2018 18:10

De tegel vloer in onze keuken en hal is erg mooi geworden. Kees is een echte vakman: precies en netjes!

 

Ingrid van Dijk geplaatst 4 dec. 2018 21:59

Veel verbouwingen meegemaakt, Kees stijgt er bovenuit ! Vakman, secuur, duidelijke communicatie en aan het eind van de werkdag alles schoon en netjes achterlaten. Onze badkamer is geheel gerenoveerd en super mooi geworden !! Een aanrader, zeker icm MegaTegel Utrecht.

 

Ida Rutten geplaatst 24 nov. 2018 19:19

Dank voor ons adviseren over de mogelijkheden voor de vloer van onze gang en de goede service en leveren van zeer goede kwaliteit. We zijn zeer tevreden en zouden u zeker aanbevelen!

 

Nicole Schoten geplaatst 2 nov. 2018 17:20

Ik heb een ontzettend kleine badkamer in een jaren 30 huis waar niets recht is. Kees heeft binnen 4 dagen de badkamer compleet en boven alle verwachting gerenoveerd. Hij is heel praktisch en oplossingsgericht en ‘kan niet’ komt niet in zijn vocabulair voor. Snel, erg netjes maar bovenal levert Kees kwaliteit. Een absolute aanrader!

 

Piet van Heerde geplaatst 15 okt. 2018 23:30

Via Mawi tegels Maarssen werd ons Kees Boers aanbevolen. Ik moet zeggen naar tevredenheid. Een echte vakman die je ook wijst op wat mogelijk is .Denkt mee en geeft advies. Prettig in de omgang. Zou hem bij iedereen aanbevelen.

 

Arij Fillekers geplaatst 23 mei 2018 12:04

Via mijn zoon in contact gekomen met Kees. Hij heeft onze badkamer erg mooi gerenoveerd. Afspraken komt hij na en werkt erg secuur, snel en netjes. Een aanrader voor een ieder

 

Makkes geplaatst 18 mei 2018 14:58

Ook ik kreeg bij mijn MAWI tegels de naam van Kees om ze te laten leggen. Kan niet anders dan erg tevreden zijn. Werkt snel, komt afspraken na, is prettig in de omgang, dus mocht er een andere klus komen dan is Kees degene die ik bel!!

 

Pieter Bultena geplaatst 29 apr. 2018 22:01

Via MAWI zijn we in contact gekomen met Kees. Hij heeft onze keramische parketvloer prachtig in visgraat gelegd. Daarnaast heeft hij onze hal van mooie patroontegels voorzien. We zijn zeer tevreden. Verder ook prima communicatie. Aanrader!

 

Helga Ravier geplaatst 28 apr. 2018 20:56

De ramen in de dakkapellen waren aan vervanging toe. Kees heeft dat vakkundig verzorgd. Hij maakt duidelijke afspraken, denkt mee met mij als klant en stemt zijn werkzaamheden af op die van de schilder. Top!

 

Machteld Rijkeboer geplaatst 29 mrt. 12:01

Via Mawi is Kees mij aanbevolen en dat is een goede zet geweest. Hij heeft vloerverwarming aangelegd, de hele beneden verdieping opnieuw betegeld en het toilet gerenoveerd. In de eerste plaats ziet alles er schitterend uit, maar wat ik ook erg gewaardeerd heb is dat Kees meedenkt en met creatieve oplossingen komt voor een oud huis. Tevens gaf mij continue een update met foto's over de voorgang, aangezien ikzelf afwezig was tijdens deze verbouwing en dat gaf erg veel rust en vertrouwen. Bedankt Kees en ook Sylvia, die altijd prompt reageerde als ik een vraag had.

 

John en Linda Kosterman geplaatst 16 febr. 15:31

Kees werd ons aanbevolen door MAWI tegels en daar hebben wij geen spijt van gehad. Kees is een harde werker en heeft ons oude toilet keurig gerenoveerd. Heel mooi geworden.....

 

B. Bertelsen geplaatst 5 febr. 2018 9:41

Via MAWI is Kees ons aanbevolen. Hij heeft onze oude tegelvloer deels keurig hersteld en het toilet opnieuw betegeld. Wat opviel was zijn oplossingsgerichtheid en positivisme. Hij geeft zijn mening, doet een voorstel en na akkoord wordt het direct uitgevoerd. Klasse!

 

Kees van Dijk geplaatst op 5 jan. 2018 13:44

Een betere en nette instalateur kan je je niet wensen In 3 dagen badkamer gerenoveerd Klasse iedereen aanteraden Een blije fam van dijk

 

Anneke en Edward geplaatst op 24 nov. 2017 11:34

Via MAWI tegels het adres van Kees gekregen. We hebben het Kees niet makkelijk gemaakt met een oud en scheef huis maar wat een supermooi resultaat. Echt vakmanschap.

 

Liesbeth Leusink geplaatst op 23 nov, 2017 21:51

Via Mawi Tegels zijn we in contact gekomen met Kees. Hij heeft bij ons uitstekend werk geleverd! Hij werkt netjes en is daarnaast ook erg vriendelijk en klantgericht. Het was prettig samenwerken en we zijn heel tevreden met het eindresultaat!

 

Mark geplaatst op 16 nov. 2017 7:35

De tegelvloer in onze gang is heel netjes gelegd. Verder goede afspraken gemaakt en nagekomen. Prima communicatie

 

Fam. Muijtjens geplaatst op 1 sept. 2017 19:21

De afgelopen 3 dagen heeft Kees bij ons prachtige tegelvloeren gelegd op de begane grond en de eerste verdieping. Kees bevelen wij van harte aan: hij werkt hard en nauwkeurig. Daarnaast is hij erg oplossingsgericht en komt met mooie oplossingen voor onvolkomenheden die je huis verbeteren. Kees is een top vakman die mooie kwaliteit levert. De aanbeveling vanuit Mawi Tegels voor Kees bleek goud waard! Ook Sylvia heeft fantastisch werk geleverd zodat Kees nog bij ons aan de slag kon en ze leveren ook een mooie bijdrage aan de plaatselijke scouting. Een top team. Bedankt Kees en Sylvia! Groet Lou en Vera

 

Sandra en Chris Bedborough geplaatst op 16 jun. 2017 22:49

Kees heeft de afgelopen dagen de begane grond van ons huis voorzien van een nieuwe tegelvloer. Mooie houtnerf tegels van Mawi tegels. Zijn ontzttend blij met de nieuwe vloer. .Kees is op en top een proffesional die zijn vak goed verstaat. Kan hem zonder aarzelen aanbevelen. Naast dat hij een aimabele man is, is hij een ontzettend harde werker die tot in de kleinste details meedenkt . Werkt supernetjes en tot in de puntjes perfect. Dank je Kees. Graag bij een volgend werk weer. Betrouwbaar, werkt zeer netjes en geeft waar voor zijn geld. Gewoon een fantastische vakman.

 

Ingrid van der Velden geplaatst op jun. 9 2017 12:09

Blij dat het huis er weer netjes uitziet. Kees, hartelijk bedankt voor de goede en snelle uitvoering. Sylvia, bedankt voor het werk er omheen.

 

Jan Willem Verwaaijen geplaatst op Jun. 21 2015 20:52

Ben ik de eerste klant die reageert? Nou, wat ik al te vaak geroepen heb is "Kees, ik ben blij met je!". Behalve vakkundigheid en inzicht denkt Kees met je mee en heeft soms al besloten wat goed voor het huis dus ook voor jou is. Daarbij is het bijna niet te geloven wat Kees niet allemaal voor € 700,00 doet! Haha! En de klus is nog pas halverwege! Kees is een echte aanrader!

Reactie plaatsen

Naam*

E-mailadres*

Titel of functie

Bedrijf

Reactie*

bottom of page