Bouwen is vertrouwen
Boers onderhoud & renovatie

Klik hier om de titel te bewerken

Ondertitel

Reacties van klanten

Wibo en Gemma geplaatst 26 aug. 2020 13:03
Een professioneel en gezellig span, Kees en Luke en laten we Sylvia op de achtergrond niet vergeten. Met passie voor hun vak, Γ©n op een zeer klantgerichte, meedenkende manier zijn wij een tegelvloer in gang, wc en keuken rijker. De eerste aanbeveling hebben we al gedaan.
Raymond van den Heuvel geplaatst 7 jul. 2020 16:47
Kees en zijn zoon Luke zijn de afgelopen weken bij ons bezig geweest met verschillende werkzaamheden. Fijn dat Kees altijd in oplossingen denkt, niks is hem teveel. We zijn onder de indruk geraakt van zijn passie en vakmanschap. Ook in de toekomst willen we graag nog eens een beroep doen op hen. Zouden ze bij iedereen aanbevelen!
Jan Herman geplaatst 28 jun. 2020 19:12
26 en 27 juni 2020 heef de heer Boers samen met zijn zoon bij ons 8m2 terrasso vloer gelegd in de gang van ons jaren 30 huis! De gang heeft een knik en niets is recht. Toch is het resultaat fantastisch en zijn wij er heel vlij mee! Er is heel snel en netjes gewerkt en opgeruimd! De overgebleven tegels werden zelfs van de factuur afgehaald en was geen snijverlies!! Onze complimenten!!πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Marisa en Michel  geplaatst 23 mei 2020 10:05

Kees en Luke hebben in 2 weken bij ons de zolder gerenoveerd, douchecel gemaakt en op de 1e verdieping de badkamer vervangen door een badkamer en suite. Ze wisten daarmee ieder cm2 in ons huis uit 1934 om te zetten in mooie, optimale woonruimte. Nieuwe CV ketel, wasmachine/droger, wastafels onder schuin dak, in koof of boven trapgat? De Boers boys lossen het op en maken er iets moois en functioneels van. En als zich een verrassing voordoet (voor Kees zeer zelden) dan lost hij het, in overleg, binnen tijd en budget op. Wij hebben al de nodige verbouwingen gedaan maar hoe snel Boers deze klus heeft geklaard is echt indrukwekkend. Zeker een aanrader voor een volgend project

Herman en Irene geplaatst 10 okt. 2019 20:58
Eind september heeft Kees onze keukenvloer omgetoverd tot een zeer mooie tegelvloer. Prachtige 6-kantige tegels van MAWI tegels uit Maarssen besteld. Kees heeft eerst de vloer flink moeten ophogen en daarna de tegels gelegd, zodat alles weer prima aansluit bij de parketvloer in de kamer. Professioneel gedaan, als we weer een klus hebben nemen we zeker contact op.
Sandra En Chris Bedborough geplaatst 12 jul. 2019 21:53
Na de vloer in 2017, hebben we Kees weer ingeschakeld om onze badkamer en toiletruimte te renoveren. Kan niets anders zeggen dan dat dit ook weer een perfect opgeleverd project is geworden. Samen met Kees en Megategels hebben we nu een droom van een badkamer en toilet. Kees heeft topwerk afgeleverd en we zijn er superblij mee. Het volgende project staat al in de planning en zeker weten dat we Kees hiervoor weer gaan vragen.. wat een vakman!
I. Schieveen geplaatst 25 jun. 2019 23:04
Kees heeft bij ons een zwarte hoogglans tegelvloer van natuursteen gelegd en een muur bekleed met steenstrips van natuursteen. Vanaf het 1e contact met Sylvia en Kees is alles soepel verlopen. Kees is een echte vakman die heel secuur werkt. Alles is volgens afspraak verlopen en Kees heeft zelfs meer gedaan dan is afgesproken. Zo was de voortuin keurig opgeruimd terwijl de troep die er lag niet eens door Kees was gemaakt. Kees is van alle markten thuis en denkt overal aan. Vragen per mail worden zeer snel beantwoord door Sylvia. Ook bij volgende klussen zullen wij weer aankloppen bij Kees en Sylvia.
Sjaak Schouten geplaatst 16 jun. 2019 11:38
Kees heeft 55 m2 keramisch parket van het merk Castelvetro aequa silva type natura oak afmeting 30 bij 120 cm gelegd. De tegels zijn bij MAWI in Maarssen aangeschaft. Zij hebben Kees aanbevolen. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Kees voert niet alleen uit maar denkt ook mee en geeft advies. Hij werkt snel, netjes en stemt goed af met de klant.

Peter Kuiper geplaatst 21 mei 2019 11:33

Bij ons heeft Kees de tweede badkamer helemaal opnieuw gemaakt, met een andere inrichting, de oude deur verwijderd, de gang een stukje verlengd, een nieuwe schuifdeur geplaatst met een voorzetwand enz. Hij werkt heel netjes. Ruimt alles gelijk op. En volledig volgens planning, qua tijd en financieel.

Marjan Sierat-Blok geplaatst 21 jan 2019 09:00
Afgelopen donderdag/vrijdag heeft meneer Boers bij ons een mooie portugese tegelvloer gelegd. Deze is zeer mooi geworden, terwijl het een moeilijk patroon is. Er is weinig snij verlies en de randen zijn goed afgewerkt. Alles was ook netjes opgeruimd, echt top!
Marina Kolff geplaatst 7 dec. 2018 18:10
De tegel vloer in onze keuken en hal is erg mooi geworden. Kees is een echte vakman: precies en netjes!
Ingrid van Dijk geplaatst 4 dec. 2018 21:59
Veel verbouwingen meegemaakt, Kees stijgt er bovenuit ! Vakman, secuur, duidelijke communicatie en aan het eind van de werkdag alles schoon en netjes achterlaten. Onze badkamer is geheel gerenoveerd en super mooi geworden !! Een aanrader, zeker icm MegaTegel Utrecht.
Ida Rutten geplaatst 24 nov. 2018 19:19
Dank voor ons adviseren over de mogelijkheden voor de vloer van onze gang en de goede service en leveren van zeer goede kwaliteit. We zijn zeer tevreden en zouden u zeker aanbevelen!
Nicole Schoten geplaatst 2 nov. 2018 17:20
Ik heb een ontzettend kleine badkamer in een jaren 30 huis waar niets recht is. Kees heeft binnen 4 dagen de badkamer compleet en boven alle verwachting gerenoveerd. Hij is heel praktisch en oplossingsgericht en β€˜kan niet’ komt niet in zijn vocabulair voor. Snel, erg netjes maar bovenal levert Kees kwaliteit. Een absolute aanrader!

Piet van Heerde geplaatst 15 okt. 2018 23:30

Via Mawi tegels Maarssen werd ons Kees Boers aanbevolen. Ik moet zeggen naar tevredenheid. Een echte vakman die je ook wijst op wat mogelijk is .Denkt mee en geeft advies. Prettig in de omgang. Zou hem bij iedereen aanbevelen

Arij Fillekers geplaatst 23 mei 2018 12:04
Via mijn zoon in contact gekomen met Kees. Hij heeft onze badkamer erg mooi gerenoveerd. Afspraken komt hij na en werkt erg secuur, snel en netjes. Een aanrader voor een ieder
Makkes geplaatst 18 mei 2018 14:58
Ook ik kreeg bij mijn MAWI tegels de naam van Kees om ze te laten leggen. Kan niet anders dan erg tevreden zijn. Werkt snel, komt afspraken na, is prettig in de omgang, dus mocht er een andere klus komen dan is Kees degene die ik bel!!

Pieter Bultena geplaatst 29 apr. 2018 22:01

Via MAWI zijn we in contact gekomen met Kees. Hij heeft onze keramische parketvloer prachtig in visgraat gelegd. Daarnaast heeft hij onze hal van mooie patroontegels voorzien. We zijn zeer tevreden. Verder ook prima communicatie. Aanrader!

Helga Ravier geplaatst 28 apr. 2018 20:56
De ramen in de dakkapellen waren aan vervanging toe. Kees heeft dat vakkundig verzorgd. Hij maakt duidelijke afspraken, denkt mee met mij als klant en stemt zijn werkzaamheden af op die van de schilder. Top!

Machteld Rijkeboer geplaatst 29 mrt. 12:01

Via Mawi is Kees mij aanbevolen en dat is een goede zet geweest. Hij heeft vloerverwarming aangelegd, de hele beneden verdieping opnieuw betegeld en het toilet gerenoveerd. In de eerste plaats ziet alles er schitterend uit, maar wat ik ook erg gewaardeerd heb is dat Kees meedenkt en met creatieve oplossingen komt voor een oud huis. Tevens gaf mij continue een update met foto's over de voorgang, aangezien ikzelf afwezig was tijdens deze verbouwing en dat gaf erg veel rust en vertrouwen. Bedankt Kees en ook Sylvia, die altijd prompt reageerde als ik een vraag had.

John en Linda Kosterman geplaatst 16 febr. 15:31

Kees werd ons aanbevolen door MAWI tegels en daar hebben wij geen spijt van gehad. Kees is een harde werker en heeft ons oude toilet keurig gerenoveerd. Heel mooi geworden.....

B. Bertelsen geplaatst 5 febr. 2018 9:41

Via MAWI is Kees ons aanbevolen. Hij heeft onze oude tegelvloer deels keurig hersteld en het toilet opnieuw betegeld. Wat opviel was zijn oplossingsgerichtheid en positivisme. Hij geeft zijn mening, doet een voorstel en na akkoord wordt het direct uitgevoerd. Klasse!

Kees van Dijk geplaatst op 5 jan. 2018 13:44
Een betere en nette instalateur kan je je niet wensen In 3 dagen badkamer gerenoveerd Klasse iedereen aanteraden Een blije fam van dijk

Anneke en Edward geplaatst op 24 nov. 2017 11:34

Via MAWI tegels het adres van Kees gekregen. We hebben het Kees niet makkelijk gemaakt met een oud en scheef huis maar wat een supermooi resultaat. Echt vakmanschap.

Liesbeth Leusink geplaatst op 23 nov, 2017 21:51

Via Mawi Tegels zijn we in contact gekomen met Kees. Hij heeft bij ons uitstekend werk geleverd! Hij werkt netjes en is daarnaast ook erg vriendelijk en klantgericht. Het was prettig samenwerken en we zijn heel tevreden met het eindresultaat!

Mark geplaatst op 16 nov. 2017 7:35

De tegelvloer in onze gang is heel netjes gelegd. Verder goede afspraken gemaakt en nagekomen. Prima communicatie

Fam. Muijtjens geplaatst op 1 sept. 2017 19:21

De afgelopen 3 dagen heeft Kees bij ons prachtige tegelvloeren gelegd op de begane grond en de eerste verdieping. Kees bevelen wij van harte aan: hij werkt hard en nauwkeurig. Daarnaast is hij erg oplossingsgericht en komt met mooie oplossingen voor onvolkomenheden die je huis verbeteren. Kees is een top vakman die mooie kwaliteit levert. De aanbeveling vanuit Mawi Tegels voor Kees bleek goud waard! Ook Sylvia heeft fantastisch werk geleverd zodat Kees nog bij ons aan de slag kon en ze leveren ook een mooie bijdrage aan de plaatselijke scouting. Een top team. Bedankt Kees en Sylvia! Groet Lou en Vera

Sandra en Chris Bedborough geplaatst op 16 jun. 2017 22:49

Kees heeft de afgelopen dagen de begane grond van ons huis voorzien van een nieuwe tegelvloer. Mooie houtnerf tegels van Mawi tegels. Zijn ontzttend blij met de nieuwe vloer. .Kees is op en top een proffesional die zijn vak goed verstaat. Kan hem zonder aarzelen aanbevelen. Naast dat hij een aimabele man is, is hij een ontzettend harde werker die tot in de kleinste details meedenkt . Werkt supernetjes en tot in de puntjes perfect. Dank je Kees. Graag bij een volgend werk weer. Betrouwbaar, werkt zeer netjes en geeft waar voor zijn geld. Gewoon een fantastische vakman.

Ingrid van der Velden geplaatst op jun. 9 2017 12:09

Blij dat het huis er weer netjes uitziet. Kees, hartelijk bedankt voor de goede en snelle uitvoering. Sylvia, bedankt voor het werk er omheen.

Jan Willem Verwaaijen geplaatst op Jun. 21 2015 20:52

Ben ik de eerste klant die reageert? Nou, wat ik al te vaak geroepen heb is "Kees, ik ben blij met je!". Behalve vakkundigheid en inzicht denkt Kees met je mee en heeft soms al besloten wat goed voor het huis dus ook voor jou is. Daarbij is het bijna niet te geloven wat Kees niet allemaal voor € 700,00 doet! Haha! En de klus is nog pas halverwege! Kees is een echte aanrader!